Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Начало | За нас | Новини
| Услуги | Приятели | Контакти

Потребител:
Парола:
Регистрация Забравена парола
Оферта: Продажба Наем
Град:
Тип:
Цена:
Подробно търсене
Най-нови оферти
ID: 4801
Идеален център,Варна
Цена: 149900 €
ID: 4800
Рилци,Добрич
Цена: 35000 €
ID: 4799
Идеален център,Варна
Цена: 74999 €
ID: 4798
Бриз,Варна
Цена: 149999 €
Подайте обява
Estrea Property
Опознайте град Варна

НОВИНИ
06.03.2014
http://economic.bg/news/28736/1/1/Bum-na-ruski-investicii-u-nas-zaradi-naprejenieto-mejdu-Moskva-i-Kiev.html


Начало > За нас >
Здравей, Гост

ЗА НАС

„ЕСТРЕЯ – СВ” ООД е регистрирана като Търговско дружество през 2008 г. в гр. Варна с ЕИК 200355850. Основен предмет на дейност на фирмата е консултантски и посреднически услуги при покупко-продажба и наеми на недвижими имоти.

За краткото време от създаването си ние имаме амбиция за трайно и ползотворно присъствие на пазара за недвижима собственост, като се стремим да покриваме всички сегменти на пазара за имоти и да работим с най-широк кръг от клиенти.

В Естрея работи екип от млади професионалисти с висока квалификация и благодарение на нашата амбиция и опит ви предлагаме качествени услуги при осъществяване на сделките с недвижими имоти, инвестиционното консултиране и ипотечно кредитиране. Нашите брокери са тясно специализирани в обслужването на отделни райони и видове собственост, което спомага за тяхната информираност за всяка територия.

Агенция за недвижими имоти Естрея предоставя висококачествени услуги в сферата на покупко-продажбата, наемните отношения и консултациите за недвижими имоти. Целта и мисията на нашата фирма е да бъдем винаги в полза и помощ на клиентите си, да защитаваме и обслужваме техните интереси, като във връзка с това непрекъснато усъвършенстваме компетентността, квалификацията и познанията си.

Нашите принципи са да приемаме за свой професионален дълг отговорността си пред клиента, обществото и законите на Република България; да разбираме и уважаваме принципите и разбиранията на всеки от клиентите и партньорите ни; Естрея не предоставя информация, която заблуждава или вреди на интересите ви, както и поверителна такава. Естрея работи, за да защитава интереса на клиентите и партньорите си ежедневно. Ние осъзнаваме високата икономическа и социална стойност на услугите, които извършваме и гарантираме изрядност на всяка сделка, като проверяваме всички документи и факти преди осъществяването й.

 Начало | За нас | Новини
| Услуги | Приятели | Контакти
© Webs24.biz